torstai 31. joulukuuta 2015

#54 Matkustusvuosi 2015, ensimmäinen puolivuotta

Ennen kuin alan hehkuttaa tulevia ensivuoden (kyllä tänään on uuden vuoden aatto, joten vielä ei ole varaa puhua kuin ensivuodesta) reissuja, otan "lyhyen" katsauksen vuoteen 2015. Luvassa paljon kuvia ja fiilikset reissuilta tältä vuodelta. Tältä se näytti minun reissujeni vinkkelistä, tässä kuvia ensimmäiseltä puolelta vuodelta:

Hua Hin

Sam Roi Yot

Sam Roi Yot

Sam Roi Yot

Sam Roi Yot

Sam Roi Yot

Sam Roi Yot

Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Rok

Koh Lanta

Koh Lanta

Thaimaassa vietimme 3 viikkoa suunnaten Bangkokista kohti etelää, Koh Lantaa. Matkan varrella oli pari-kolme paussia ja matkaa taitoimme junalla ja bussilla. Seikkailimme kansallispuistoissa, köllöttelimme rannalla, snorklasimme ja meloimme. Herkuttelimme thaimaalaista ruokaa ja olutta. Ajelimme skootterilla ristiin rastiin. Kiertelimme paikallisilla markkinoilla. Ihmettelimme!

Toukokuussa matkustimme New Yorkiin - kohde valikoitui extempore kun bongasin alle 400€ lennot ja otimme "jalat alle". Alun perin meidän oli tarkoitus lähteä ihastelemaan alkukesää Roomaan mutta eipä kaduta yhtään että jätettiin se tällä kertaa välitä! Rakastuin New Yorkiin, jos nyt kaupunkiin voi ylipäätään "rakastua". Haluan palata sinne - uudelleen ja uudelleen. Ei ehkä vielä vuonna 2016 mutta mahdollisesti 2017? Ikävä!

Koska tästä postauksesta olisi tullut julmetun pitkä, jaoin fiilistelyt kahteen osaan; seuraavassa postauksessa luvassa loppuvuoden matkakuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti