keskiviikko 31. joulukuuta 2014

#15 Thailand here we come!

Luvassa lyhyt pikainen postaus, kaiken lisäksi kuvaton! Lähtö on tänään ja jännittynyt tunnelma itselläni - Mikkohan on rauhallinen aina ja kaikissa tilanteissa. Olen tehnyt viimehetken järjestelyjä aamutuimaan ja aprikoin, ottaisiko miniläppärin mukaan vai ei. Saataa jäädä ottamatta, vie johtoineen kuitenkin sen verran tilaa. Muuten on kyllä pakattu ja ajattelin, että teen reissun jälkeen listan siitä, mitä tuli otettua mukaan ja mitä olisi kannattanut olla tai jättää vaihtoehtoisesti ottamatta.

Hua Hinissa näyttäisi olevan hyvät kelit tällä hetkellä, mutta Krabin sää näyttää arveluttavalta. Onhan tässä vielä aikaa ennen kuin Krabin suunnalle suuntaamme. Saa nähdä, pääsenkö kirjoittamaan reissun päällä postausta matkasta, vai tulevatko postaukset jälkeen päin matkapäiväkirjani pohjalta. 

Toivotan itselleni ja siipalleni hyvää matkaa, toivon että tämä ensimmäinen "reppureissu" täysin vieraassa maassa (ja vieraassa ilmastossa) menisi hyvin ilman suurempia kommelluksia! Koska meillä on nyt uusi kamera, jolla voi ottaa kuvia myös veden alla, hienoja hetkiä pyritään ikuistamaan ja jakamaan täällä blogissa - sitten myöhemmin. Kolmen viikon seikkailu alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti