maanantai 19. tammikuuta 2015

#16 Reissuväsymystä ilmassa

Hengissä ollaan, reppureissua takana 2viikkoa ja kolme päivää ja edessä vielä neljä päivää josta yksi menee kotia kohti matkustamiseen. Ajattelin tehdä pikaisen kuulumisten päivityksen tänne bloginkin puolelle, tästä tulee siis hyvin lyhyt postaus. Koti-ikävä alkaa jo allekirjoittaneella olla ja muuttaminen 1-4 päivän välein on väsyttävää. Koitan kuitenkin nauttia viimeisistä päivistä ja Bangkokin hulinasta. Myönnettävä kuitenkin on, että kolme viikkoa äkikseltään on ollut pitkä aika olla reissun päällä. Onneksi kuitenkin hermot ovat pysyneet kasassa ja lomasta on osattu ehdottomasti nauttia!

Thaimaa on ollut valloittava maa ja lähinnä meillä on ollut vain hyviä kokemuksia ja positiivisia sekä avuliaita ihmisiä matkan varrella. Ruoka, lämpö ja luonto, siinä kolme asiaa miksi olen täällä erityisen hyvin viihtynyt! Ruoka on taivaallista, ollaan syöty lähinnä mereneläviä, kalaa ja kanaa. Kunpa itsekin oppisin maustamaan samalla tavalla kuin täällä tehdään. Meri on ollut ihana (lukuunottamatta meduusoita!), sekä tyynenä että tyrskyisenä. Rannat ovat kauniita ja eritysesti sileät, puhtaat, kivettömät rannat ovat vieneet sydämeni! Toki kivikkoisella rannalla on ollut mukava tutustua meren elämään snorklaamalla.

Tämän postauksen liitteeksi en valitettavasti kuvia saanut mutta luvassa on ensiviikonlopusta alkaen reissupostauksia useampia kuvien kera. Ajattelin ainakin tehdä yhteenvedon meidän matkan kulusta ja kertoa esim paikasta toiseen liikkumiseen omat vinkkini. Lisäksi luvassa on kaupungeittain Tiinan must see -tipsit ja jotain muuta mitä keksinkään - toiveita voi myös esittää! Voisin myös esitellä Koh Lantan hotellit joissa olimme yötä (4kpl), siinä saisin jo vertailtua hyvinkin saman hintaluokan paikkoja samalta saarelta.

Tämän tekstin kirjoitin puhelimella, toivottavasti julkaisu onnistuu hitaasta netistä huolimatta. Nyt on aika Nukkumatin, huomenna meillä on aikainen herätys aamulennolle Bangkokiin! Siispä ensiviikkoon!


Ps. Harmittavasti en saanut tätä eilen julki huonon nettiyhteyden vuoksi. Uusinta yritys vuorokautta myöhemmin - olemme siis saapuneet turvallisesti Bangkokiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti