Info

Tiina ja Mikko Berliinissä, heinäkuu 2014

Berliini, Euroopan murhattujen juutalaisten muistomerkki (Holokaustimuistomerkki) 2014

Tervetuloa Makuja ja seikkailuja matkan varrelta -matkablogiin. Olen Tiina 28-vuotta ja asun aviopuolisoni Mikon sekä kolmen koiramme kanssa Pohjois-Karjalassa Joensuun kupeessa. Kirjoitan matkustus haaveistani ja suunnitelmistani, sekä reissunpäältä ja matkan jälkeisiä tunnelmia. Luvassa on omakohtaisia kokemuksia eri kohteista. Eniten minua vetävät puoleensa suuret suosikkikaupunkini Berliini ja New York, sekä luontokohteet eripuolilla maailmaa. Suomen luonto on myös rakas, ja erityisesti kesäisin tykkäämme mieheni kanssa patikoida. Nautimme Pohjois-Karjalan maisemista ja retkeilemme enimmäkseen näissä kotoisissa metsissä.

Huomasithan että välilehtien "Reissukirjoitukset" ja "Aiemmat matkakohteet" alta löydät kaikki matkustusaiheiset postaukset ja matkustetut maat.

Vuonna 2018 aiomme reissata pääasiassa luontokohteisiin; ensimmäinen reissu on varattuna pääsiäiseksi Alpeille ja sen jälkeen luvassa on road trip Yhdysvalloissa - siellä aiomme käydä useammassa kansallispuistossa ja -metsässä ihailemassa huikeita maisemia! Lisäksi aiomme reissata vuoden aikana kotimaassa, tavoitteena on käydä retkeilemässä kuudessa eri kansallispuistossa. Täällä hetkellä (helmikuu) tilanne näyttää olevan 1/6. Eikä haittaa vaikka niitä kertyisi enemmänkin! :)


Jos sinulle tulee mieleen kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse: tiinaev89@gmail.com

Voit seurata Instagram tiliäni @tiina.es.travels johon päivitän kuvia arjestani ja reissuiltani. 

Kaikki blogissa julkaistut kuvat ovat omiani (ellei toisin ole mainittu), ethän kopioi niitä luvatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti