torstai 16. lokakuuta 2014

#3 Tuleva reppureissu Thaimaassa

Totta se on, meillä on lentoliput Bangkokiin ja takaisin varattu. Olen tasaisin väliajoin kytännyt lippujen hintoja kesästä asti. Meillä oli alunperin suunnitelmana lähteä joulun aikaan ja tulla tammikuun puolenvälin paikkeilla takaisin. Nyt kuitenkin kävi niin (kuten osasin ounastella), että viikkojen 51 ja 52 lentojen hinnat nousivat huippulukemiin. Ei puhettakaan, että meikäläinen maksaisi suorasta lennosta 2700€ tai kahdella vaihdolla 1500€ (noin -hintoja). Tulimme Mikon kanssa siihen tulokseen, että siirretään loma-ajankohtaa niin, että lentoon noustaan uuden vuoden aattona ja perillä ollaan kolmisen viikkoa - näin saatiin minun mielestä kohtuuhintaiset suorat lennot Finnairilta. 

Big Day Lite -sovellut, kyttään tätä nyt joka päivä ;D

Meillä kyseessä tulee olemaan ns. reppureissu. Meistä kumpikaan ei omistanut rinkkaa, mutta nyt on jo toinen rinkka hankittu (tyttörinkka, Vauden Brenta 40l) ja toinen tilataan Internetin ihmeellisestä maailmasta lähipäivinä. Minä olen saanut sairaslomalaisena kunnian suunnitella matkan kulkua ja olenkin saanut aikaiseksi jonkinlaisen ohjelman johon sisältyy ainakin Hua Hin, Chumphon ja Krabi, muutamia pikkupaikkoja väliltä ja saarihyppelyä. Myös Ranong (lähinnä saaret siinä lähellä) kuuluu ohjelmaan mutta voi olla, että jätämme tämän etapin välistä jos näyttää, että menee loma ihan juoksuksi. Ajattelimme, että lennämme Krabilta Bangkokiin loman lähestyessä loppua ja vietämme siellä muutamia päiviä tutustuen nähtävyyksiin ja (luonnollisesti) shoppaillen.

Tähän väliin olisi kuulunut joku kunnon skumppa kippistely kuva tulevan
matkan kunniaksi, mutta eipä löytynyt sellaista. Joten mennään ihan smoothie linjalla ;) 

Olisi kiva kuulla Thaimaan kävijöiltä vinkkejä ja suosituksia. Kaikki otetaan vastaan, myös paikat, joita en luetellut. Minulla on jotain nähtävää / rantoja / saaria / kansallispuistoja listattuna, mutta varmasti paikanpäälläkin tulee suosituksia ja muutoksia tähän alustavaan matkaohjelmaamme, joten tarkoituksena ei ole noudattaa sitä orjallisesti. Olen lukenut valtavat määrät tietoa Thaimaassa matkustuksesta Internetistä (tästä aiheesta löytyy tietoa suomeksikin, huomaa että Suomalaiset matkustavat paljon Thaimaassa!) ja kirjoista. Varaamme etukäteen pariksi ensimmäiseksi yöksi hotellin ja Bangkokista myös, mutta kaikki muu sillä välillä on avointa. Toivottavasti tämä kirjoitus löysi tiensä edes jonkun Thaimaan kävijän silmille ja saadaan kommentteja aiheeseen liittyen! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti